The best Side of بسته بندی وسایل منزل

من باهمسرم پیش مادرم زندگی میکنم در یکی از اتاقهای خونه .اگر خواستم از اتاق دیگری استفاده کنم اذیتم میکنن. حتی وقتی حرف وراثت میشود میگن تو حق اضحارنظر نداری.

نصف (یک دوم) ترکه برای زوج است در صورتی که میت اولاد (فرزند) یا اولاد اولاد (نوه) نداشته باشد.

برای دریافت گواهی انحصار وراثت هر دو اقدام کنید و پس از آن سهم ارث پدرتان از اموال همسرش که الان دیگر به شما رسیده است را مطالبه نمایید.

در صورت عدم وجود توافق در خصوص تقسیم ارث با مراجعه یکی از شرکا به دادگاه تقسیم طبق قانون یعنی پسر دو برابر دختر انجام خواهد شد.

رابعا : وراث یا خویشاوندان ابوینی ( پدر و مادری) یا ابی (پدری)  تنها باشند.

پس از فوت فرد در صورتی که برای وی یک پدر یک فرزند و یک همسر باشد یک هشتم اموال به همسر، یک ششم اموال به پدر و مابقی به فرزند خواهد رسید.

اگر تملیک و انتقال توسط مادر در قابل عقد وصیت انجام شده باشد فقط تا یک سوم اموال صحیح و نافذ است و اگر در قالب عقد هبه یا صلح انجام شده باشد تمامی سهم الارث متعلق به آن یک فرزند است.

و در نهایت اگر ارث مادربزرگتان در تقسیم نامه تعیین تکلیف نشده یا در زمان تنظیم تقسیم نامه مادربزرگ زنده بوده پس از فوت ایشان مادرتان می تواند سهم ارث خود از یک هشتم مادرش را از سایر ورثه مطالبه نماید.

اگر فرزند پسری بیشتر از حق الرث زمینی را بعد از فوت پدر با امضا جعلی سند مالکیت تهیه نماید که در واقع حق الرث خواهران بوده آیا قابل پیگیری می باشد ؟

قاعدتاً و آنطور که از توضیح شما بر می آید ورثه متوفی فقط خواهرها و برادرهایش بوده اند.طبیعتاً کلیه اموال هم به خواهرها و برادرها یا فرزندان آنها یا فرزندان فرزندان آنها می رسد.

سلام شخصی بدون فرزند فوت کند و بعد از فوتش خواهر و برادرهایش هم فوت گرده باشند و از فرزندان خواهر و برادرهایش فقط ۳ نفر در قید حیات باشند ایا ارث فقط به همین ۳ نفر تعلق میگیرد یا نه به تمام وراث ردیف اول؟

سلام اگر پدری فوت کند و یک فرزند پسر داشته باشد غیر از فرزندش و همسرش آیا مادر ناتنی متوفی که در قید حیات است نیز ارث میبرد از اموال و حقوق ماهیانه متوفی؟

نحوه تقسیم ارث ربطی به نوع سند مالکیت ندارد، می توانید با همان مبایعه نامه پس از گرفتن گواهی انحصار وراثت ملک را بفروشید ، یک هشتم از ارزش check here ملک به مادرتان و مابقی بین دختران متوفی به طور مساوی تقسیم می شود.

اگر میت اعمام یا اخوال ابویینی (عموها و عمه ها پدر و مادری) داشته باشد اعمام یا اخوال ابی (خاله ها و دایی ها پدری) ارث نمی برند و در صورت نبودن و در صورت نبودن اعمام یا اخوال ابوینی اعمام یا اخوال ابی حصه آنها را می برند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *